Välkomna!

Idag börjar vårterminen 2019 och vi får en massa nya studenter i våra korridorer – välkomna alla!

Den första veckan på terminen är alltid full av information och det är lätt att missa något, så här kommer en påstötning för de saker jag är involverad i.

På onsdag eftermiddag, 16:15, har vi på institutionen kick-off! Den sker i C:212, personalmatsalen, och vi ser gärna alla där – både gamla och nya studenter. Det är en chans att träffa och lära känna de som ska gå samma kurs, att få ansikte på föreläsarna och att träffa alla andra som rör sig på institutionen utöver den egna kursen. Passa också på att lägga märke till vilka som driver vår studentförening KNUT och byt några ord med dem.

På torsdag 13.15-15.00 i C:126 är det informationsföreläsning med Marie Hoen från biblioteket, mig för studievägledningen, KNUT kommer dit och Kåren vill också säga några ord. Även om ni varit på ett sånt här möte förut rekommenderar jag ändå att gå på det igen, för biblioteksinformationen om inte annat.

I övrigt finns jag på plats som vanligt ifall det är några frågor. Idag, 21/1 kan det vara att jag är ute på uppropen under delar av min drop-in, men jag är på institutionen hela dagen så vänta eller kom tillbaka senare så hittar ni mig säkert.

Allt gott!

This entry was posted in ALL students of the department. Bookmark the permalink.

Write a Comment

* Required