STUDIEVÄGLEDARBLOGGEN

Blandad information som berör er utbildning och studietid.

(kanske) terminens sista dag!

Med tanke på vilken konstig termin det blivit för många varierar det hur långt kurser (och studenter) kommit, såhär på vad som borde varit terminens sista dag. 

Om du har poäng kvar att ta den här terminen, eller från förra terminen, glöm inte att anmäla dig till uppsamlingstentan i augusti! Du anmäler dig till vår studieadministratör Susanne på susanne.gustafsson@ark.lu.se 

Sen är det också dags att se över sin examen inför masterkursens start i höst. Gå in på examensenheten och följ anvisningarna där. Ju förr det blir ordnat desto bättre för det är extra hårt tryck på examensenheten vid terminsstart. Men för de som behöver poängen från uppsamlingstentan i augusti för att kunna ta ut sin examen kan det vara bra att veta att det går att påbörja masterkursen så länge poängen är tagna, men att registrering (och därmed rätten till csn) inte sker förrän examensbeviset är färdigt. 

Och för allmänna frågor under sommaren kommer jag att fortsätta ha telefontid 9-15 måndag, onsdag och fredag och svara på mail med undantag av semestern från mitten av juli till mitten av augusti. Det är bara att höra av sig!

Och med allt det sagt: tack för den här terminen!

5 juni, 2020

Inlägget postades i

ALL students of the department

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *