STUDIEVÄGLEDARBLOGGEN

Blandad information för studenter på Institutionen för arkeologi och antikens historia vid Lunds universitet

Prokrastineringsbesvär? Här finns hjälp!

Såhär i hemtenta-, uppsats-, salstenta-tider kan det vara läge att hålla koll på sina prokrastineringsbeteenden. Vi har säkerligen alla våra egna varianter av dem, ni vet, bara ett avsnitt till på netflix, sen ska jag plugga? De där tillfällena när fem minuter på social media plötsligt blev en timme och två omgångar av den senaste förtjusningen bland spelen? Det är ju aldrig så viktigt att göra all disken, all tvätten och all städningen som just då, inte sant? Nå, det finns gränser för när prokrastinering går från lite ångesthantering till ångestframkallande – och Studenthälsan har grupper för de som behöver komma till bukt med sin prokrastinering!

Från Studenthälsan: Just nu är det ingen kö till Studenthälsans prokrastineringsgrupper, som finns både på svenska och engelska. Grupperna är fulla, men intresserade studenter får gärna anmäla sig, och det finns goda chanser att få en plats utan väntan, eftersom studenter lämnar löpande. Anmälan sker antingen till Åsa Probert (grupp på svenska), asa.probert@stu.lu.se, eller till Malin Kisro (grupp på engelska), malin.kisro@stu.lu.se ”

Här finns information om grupperna:

Svenska: https://www.lu.se/studera/livet-som-student/service-och-stod/studenthalsan/kurser-och-forelasningar

Engelska: https://www.lunduniversity.lu.se/current-students/health-care/student-health-counselling/seminars-at-the-student-health-centre

19 november, 2018

Inlägget postades i

ALL students of the department