Jag- din studievägledare när du pluggar i Lund.

Hej! Jag är studievägledaren på Institutionen för Arkeologi och Antikens historia, på Lunds universitet. Jag har en magisterexamen i arkeologi, för som så många andra ville jag bli arkeolog när jag blev stor. I min examen har jag fokus på arkeologi och experimentell arkeologi men jag har även bakat in en del annat trevligt så som historisk arkeologi, antikens kultur och samhällsliv, historiska osteologi, religionshistoria och religions antropologi och byggnadsarkeologi. Efter att ha arbetat mig igenom utgrävningar, museum, guideanställningar, museipedagogjobb, säsongsarbeten och många timmar på, i och med kollektivtrafiken är jag sedan hösten 2011 studievägledare på 50% och trivs väldigt bra jobbet att hjälpa er, framtida arkeologer att hitta eran väg till examen och jobb.

Jag jobbar också som guide och pedagog i Lunds domkyrka 50% och ibland kan ni träffa på mig på Historiska museet i Lund där jag hoppas in och guidar.

Välkommen att titta in på LUX och maila gärna vid frågor: Melissa.Isla_Venegas@ark.lu.se

Melissa Isla Venegas

M.A., Academic advisor

Department of Archaeology and Ancient history

Lund University

Box 192

221 00 Lund

Sweden

 

Phone: +46 46 222 45 15

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­—————————————————————————————-

                                     Office hours:

Monday 9:00-16:00

Thursday 9:00-16:00

Write a Comment

* Required