STUDIEVÄGLEDARBLOGGEN

Blandad information som berör er utbildning och studietid.

ny på jobbet!!

Hej
Mitt namn är Melissa Isla Venegas och jag är Er nya studievägledaren. Jag sitter i samma rum som den tidigare studievägledaren gjorde och jag har drop-in måndagar och tisdagar mellan 13-15. Ni är också välkomna att maila eller ringa och glömt inte att ni även kan boka en tid för samtal. Jag kommer skriva på anslagstavlan om jag inte är på plats och vid större förändringar skriver jag såklart om det på bloggen.
Ser fram emot att träffa er alla
Melissa
//
Hello my name is Melissa Isla Venegas and I´m your new student counselor. I have drop-in on Mondays and Tuesday from 13-15 and remember that you can always send my an email ore call me. I will keep the blog updated in case of any changes.
Looking forward to meet you all.
Melissa

21 november, 2011

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *