Nätverksträff 19/4 kl 17

Förra vårens succé är värt att upprepa. Kom och inspireras, få veta mer om branschens olika grenar och lär känna några av våra alumner. Alla- nya som gamla studenter samt all personal på institutionen är varmt välkomna.

Torsdagen den 19 april 17.00 i personalmatsalen på LUX, Helgonavägen 3. (Direkt efter Arkeologiseminariet kl 15.15-17.00 i A233 som ni också är välkomna att komma på.)

Under kvällen får vi lyssna på fyra arkeologer som alla läst hos oss och jobbar med vitt skilda saker men med vad det pluggat. Det blir korta presentationer med fokus på att mingla och träffas för att prata med varandra.
* Veronica Jeppsson: Arkeolog på Österlens museum.
* Clara Alfsdotter: Doktorand på forskarskolan GRASKA (Hon berättar om sin forskning på seminariet redan kl 15.15 för er som vill veta lite mer. Clara följer med till nätverksträffen.)
* Carolina Ask: Frilansande arkeolog med eget företag inom digital arkeologi.
* Ulla Isabel Wolfe: Dr i arkeologi som jobbar på kulturmiljöenheten på Länsstyrelsen i Malmö.

Den evigt unga studentföreningen KNUT finns självklart med under kvällen där ni kan få träffa styrelsen, få höra om deras program, köpa T-shirts, bli stödmedlem mm. (Swish finns).

Dricka och tilltugg kommer finnas samt en mycket trevlig stämning.
Broschyrer, vår/sommarprogram, seminarieserier och annan information som kan var relevant att dela med sig av för studenter som kollegor i brunchen uppskattas så ta gärna med det.

Välkomna!!