Missa inte en guidad visning i Botan med en av våra arkeologstudenter.

Det är otroligt roligt att en av er sökte och fick jobbet på Botaniska trädgården. Mer arkeobotanik åt folket. Det är kul, intressant men också mycket viktigt att arkeologi finns med. När folk och fä ifrågasätter vad våra fyra ämnen behövs till- PRECIS DETTA och så mycket mer.  Det kommer ges allmänna visningar hela sommaren: https://www.botan.lu.se/program/visningar/studentguidesvisningar

Såhär skriver de själva om sitt nystartade projekt:Under sommaren genomför Botaniska trädgården ett projekt som går ut på att engagera studenter från olika fakulteter vid Lunds universitet som guider på botaniska trädgården. Genom att engagera studenter med olika bakgrund kan trädgårdens samlingar ses genom nya ögon och trädgården erbjuda visningar med olika tema beroende på studenternas bakgrund, studier och intresse.”