Kurs på avancerad nivå vid Svenska institutet i Athen 2015

Fick ett spännande mail precis fullt med kul info om en kurs vårterminen 15. Den är på avancerad nivå- du måste ha tagit ut din kandidat för att få gå den med andra ord!! SÖK SENAST DEN 15 OKTOBER. Som vanligt hoppas jag ni söker, söker, söker och önskar er stor lycka till.

Kontinuitet och konstruktion: Grekisk kult i ett långsiktigt perspektiv

Kurs på avancerad nivå 7.5 hp, vid Svenska institutet i Athen, 4 maj till 5 juni 2015

Ansökan: Kursen administreras av Uppsala universitet och Svenska institutet i Athen. Ansökan till programmet görs på www.antagning.se senast den 15 oktober 2014. Dessutom skall sökande lämna en kort motivering till varför man vill gå kursen. Detta görs på en särskild blankett som tillsammans med styrkta bevis på tentamina, examensbevis samt övriga meriter de önskar åberopa skickas via e-post som ett dokument (pdf) till styrelsens sekreterare Gunnel Ekroth (gunnel.ekroth@antiken.uu.se) senast den 15 oktober 2014.

Ytterligare information och upplysningar: Blankett med instruktioner finns att hämta på hemsidorna för Atheninstitutet www.sia.gr och Institutionen för arkeologi och antik historia www.arkeologi.uu.se. Eventuella frågor besvaras av sekreteraren för Svenska institutet i Athen, Gunnel Ekroth, tel. 018471 62 47, gunnel.ekroth@antiken.uu.se