Känner ni er hemma än?

Hej och hoppas ni börja känna er hemma i Lund och på LUX. Jag har en låda full med LUX – guiden, på mitt kontor så tappar ni bort den ni fått eller aldrig fick tag på en så kom förbi och ta en. Det finns bl.a. en översikts kart i den som kan vara bra att ha.

Denna termin vikarierar jag också på institutionen för Konstvetenskaper och är studievägledare på MACA, Modevetenskap och Digitala kulturer. Jag har ett kontor i C huset nu också då (snett ovanför kontoret på “arkeologen”) och kommer sitta där några dagar i veckan vilket gör att ni kommer se mig springa i trappen upp och ner och upp och ner ett par gånger dagligen. Detta innebär dock ingen förändring för er- bra va? 🙂

Lycka till i Uppåkra till kandidatkursen och masterskursen som gräver där från och med denna veckan- skicka gärna en bild som jag kan lägga ut på bloggen.

Hör av er vid frågor, undran, klagan och lovord – Lycka till med terminen.